Ulefone on kiinalainen elektroniikkavalmistaja, jonka tuotevalikoimasta löytyvät niin älypuhelimet kuin niiden lisätarvikkeet. Halpis.fi tarjoaa nyt edulliseen hintaan Ulefonen laadukkaat älypuhelimet. Nämä puhelimet ovat aina teknisen kehityksen kärjessä ja voitkin olla varma, että Ulefonella saat aina parhaimmat ominaisuudet puhelimeesi aina halpaan hintaan. Toisin kuin useilla muilla valmistajilla, Ulefone tarjoaa tiehästi päivityksiä laitteidensa ohjelmistoihin, jotta sinulla on aina uusin versio ohjelmistosta käytössäsi. Liity mukaan kasvavaan Ulefonen tyytyväisten omistajien joukkoon ja löydä itsellesi juuri sopiva puhelin Halpiskesta.

Meiltä löydät myös muiden merkkien edulliset älypuhelimet. Tutustu Leagoon suosittuihin puhelimiin tai toisen kiinalaisen Xiaomin tarjoamiin malleihin. Meiltä löydät varmasti itsellesi sopivan puhelimen.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Ulefone MIX 2, sininen

Hinta
189,00
Osamaksulla
Alkaen 11,00/kk

Ulefone MIX 2 älypuhelin joka on hyvä pakkaus uutta ja tehokasta teknologiaa ja silti hinta on pystytty pitämään muihin merkkeihin verrattuna suhteellisen halvalla tasolla. MIX 2 mallissa on 5.7 tuumainen kosketusnäyttö, joka ulottuu melkein reunalta reunalle, joten puhelin ei kuitenkaan fyysisiltä mitoiltaan ole iso.

Takana on kaksi 13MP ja 5MP kameraa jotka kuvaavat erikseen kohteen ja sen taustan, saaden näin parhaan mahdollisen lopputuloksen. Prosessorina puhelimessa on neliydinsuoritin ja keskusmustia on 2GB jotka yhdessä riittävät hyvin normaaliin käyttöön. Tallennustilaa on 16GB, jota voi tarvittaessa laajentaa ulkoisella muistikortilla, jota puhelin tukee aina 128GB:hen asti. Puhelimen akku tarjoaa noin 6 tuntia pelailua, 12 tuntia puhetta, 8 tuntia nettiselailua ja jopa 480 tunnin valmiusajan.  

Takana, kameran alapuolella on sormenjälkitunnistin, johon voit tallettaa 5 erilaista sormenjälkeä joiden avulla suljet puhelimesi tuntemattomilta vierailta. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen kehittämä Android 7.0, johon Ulefone myöhemmin myös julkaisee uusia päivityksiä. Puhelimella on 12kk takuu, joka hoituu suoraan meidän kauttamme.

Tilapäisesti loppunut

Lisää ostoskoriin