Teclast on kiinalainen vuonna 1999 perustettu elektroniikkavalmistaja, jonka valikoimiin kuulvuat tablet-tietokoneet sekä varavirtalähteet. Yhtiö tekee läheistä yhteistyötä sellaisten tietotekniikkajättien, kuten Intel ja Microsoft kanssa, sillä yhtiö kehittää jatkuvasti tuotteitaan kaikilla osa-alueilla. Teclast tarjoaa edulliseen hintaan laadukkaita ja tehokkaita tablet-tietokoneita ja erikoisuutena sillä on tablet, jossa on samassa Android sekä uusin Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Näin yhdellä laitteella voi yhdistää molempien käyttöjärjestelmien parhaat puolet.

Ostaessasi meiltä saat laitteellesi takuun ja maksat verosi Suomeen. Tervetuloa tutustumaan Android- ja Windows-laitteiden valikoimaamme.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Teclast X98 Plus Android 5.1 + Windows 10

Hinta
405,00
Osamaksulla
Alkaen 23,60/kk

Teclastin super tehokas ja laadukas X98 Plus tablet tietokone josta käyttöjärjestelminä toimivat täysiverinen suomenkielinen Windows 10 sekä suomenkielinen Android 5.1 Lollipop. Eli tabletista löytyvät siis molemmat käyttöjärjestelmät, joita voit tarpeesi mukaan vaihdella miten itse haluat, eli saat Windows sekä Android tabletin samassa paketissa.

Uutuutena tässä tabletissa on prosessorina Intelin valmistama Cherry Trail suoritin joka on rakennettu X86 arkkitehtuurin pohjalle. 14nm teknologia tarjoaa enemmän tehoa ja vähemmän virran kulutusta. Intelin Cherry Trail suoritin kuluttaa 33% vähemmän virtaa kuin vastaavat suorittimet jotka perustuvat 22nm teknologiaan. Älykäs ylikellotus nostaa prosessorin taajuutta automaattisesti jos tablettiin tarvitaan lisää tehoa, ja puolestaan laskee sitä jos tehoa ei tarvita käytössä.

Käytössäsi on täydet Windows 10 ominaisuudet kuten vaikka Edge selain ja Cortana aputoiminto, Windows pyörittää myös mukavasti Word ja muut Office ohjelmistot. Takana on America OV 5MP kamera josta löytyy automaattinen tarkennus sekä kasvojen tunnistus. Kuvan prosessointi on Intelin suorittimella nyt nopeaa ja helppoa, joten saat entistäkin tarkempia valokuvia.

Retina Air näyttö tarjoaa täydellisen visuaalisen kokemuksen. IGZO teknologia säästää akkua ja parantaa kirkkautta sekä kontrastia jopa 93 prosenttia. Keskusmuistina toimii 4GB nopeaa DDR3L muistia joka takaa todellakin kaikkien ohjelmien ja pelien toimivuuden molemmilla käyttöjärjestelmillä. Tallennustilaa tabletissa on 64GB jota voit vielä halutessasi laajentaa ulkoisella Micro SD muistikortilla.

Langaton teknologia ja on sujuvaa ja mukavaa, sillä tabletista löytyy WIDI langaton näyttö, eli voit yhdistää tabletti langattomasti muihin näyttöihin, WiFi langaton verkko jolla voit selailla nettiä, sekä totta kai bluetooth 4.0, joten voit yhdistää tablettiin langattomasti vaikka näppäimistön ja hiiren, ja näin käytössäsi on Windows 10 käyttöjärjestelmällä normaali tietokone.

Teclastin X98 Pro tabletissa on sisäiset ACC Dual kaiuttimet ja laadukkaat äänikammiot, joten voit nauttia hyvästä musiikista missä ikinä liikutkin. Tabletti toistaa myös 4096 x 2160 resoluution eli 4K videot ja kuvat varsin sulavasti. Micro - HDMI liittimet avulla saat tabletti liitettyä myös normaaliin televisioon HDMI liittimen avulla.

Lopuksi Teclastin tablettia vielä vähän numeroina: Intelin Z8300 suoritin 14nm tekniikalla ja 1.84Ghz taajuudella, 9.7 tuumainen 2048 x 1536 resoluution näyttö, Gen 8 grafiikkasuoritin, 4GB DDR3L muistia, 64GB tallennustilaa, 7.8mm ohut, 9.5mm leveät reunat, 5MP kamera, HDMI, Windows 10 ja Android 5.1

Tilapäisesti loppunut

Lisää ostoskoriin