Acer on taiwanilainen elektroniikkavalmistaja, jonka repertuaariin kuuluvat kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet sekä nykyään myös älypuhelimet sekä tablet-laitteet. Acerin juuret juontavat jo vuoteen 1976, jolloin se alkoi valmistamaan erilaisia mikroprosessoreja. Nykyään Acer tunnetaan parhaiten monista tuotelinjoistaan, joita ovat muun muassa Acer Iconia, joka on tablet-tietokoneiden perhe ja Acer Aspire -brändi tuottaa kannettavia tietokoneita tavalliseen kotikäyttöön, kun taas Acer Predator -tietokoneet on tarkoitettu vaativaan pelaamiseen.

Acerissa yhdistyy moderni muotoilu tehokkuuteen. Acerin tietokoneet ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ja niiden design onkin moniin muihin tietokonevalmistajiin verrattuna ylivertaista. Acerilta löytyykin jokaiselle jotakin. Pitkää akun kestoa paljon reissaavalle tai tehoa vaativiin työtehtäviin tai pelaamiseen.

Halpiksen verkkokauppa tarjoaa nämä Acerin laadukkaat laitteet nyt halpaan hintaan käytettyinä sekä tehdashuollettuina. Tehdashuolletut tietokoneet ovat ulkoisesti uudenveroisessa kunnossa, kun taas käytetyt laitteet sisältävät käytön jälkiä, kuten esimerkiksi naarmuja tai lommoja. Ostamalla käytetyn tai tehdashuolletun Acer-tietokoneen tai -älypuhelimen, kuten Swift 7 tai Acer Aspire R 15, säästät sekä rahaa että luontoa.

Jos Acer ei tarjoa riittävästi valikoimaa, voit tutustua muiden tarjoamimme tietokonevalmistajien tuotteisiin. Meiltä kiinalaisen Lenovon tuotteita sekä Applen MacBookit ja iPadit aina edulliseen hintaan.

Kaikilla tuotteilla on takuu, joka hoituu meidän kauttamme, joten voit olla huoletta. Jos haluat tietää vielä jotakin Halpis.fi verkkokaupasta tai myymistämme Doro-puhelimista, voit olla yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@halpis.fi tai jättämällä meille viestin sivun oikeasta alalaidasta