Halpis.fi tarjoaa edullisesti taiwanilaisen Acerin pöytätietokoneet kuin kannettavatkin tietokoneet. Valitsemalla käytetyn Acerin tietokoneen voit säästää satoja euroja ja usein saat edullisemmin paremmilla osilla varustetun tietokoneen. Tietokoneissa on pieniä käytönjälkiä, mutta kaikki toimivat täysin normaalisti. Acerin tietokoneet on tyhjennetty ja niihin on asennettu uusi Windows-käyttöjärjestelmä, joka on myös suomenkielinen.

Laadukkaiden ja tehokkaat Acer-koneet ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja ne ovatkin voittaneet muotoilunsa ansiosta usein palkintoja. Nyt sinulla onkin mahdollisuus hankkia tyylikäs ja tehokas huippukone halvemmalla kuin uusi vastaava. Kaikkien Acer tietokoneiden mukana toimitetaan aina akku sekä EU-verkkovirtajohto. Maahantuomme kaikki Acerin tietokoneet itse ja tarjoamme niille 12kk takuun, joka hoituu kätevästi suoraan meidän kauttamme.

Kannattaa tutustua myös muihin tunnettuihin tietokonemerkkeihimme, kuten Lenovon tietokoneisiin tai Dellin kannettaviin ja pöytäkoneisiin. Tervetuloa Acerin-tietokoneostoksille täysin suomalaiseen verkkokauppaamme. Muistathan myös, että sinulla on aina täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.