Hewlett Packard, eli tuttavallisemmin HP, on kehittänyt pöytäkoneita ja kannettavia tietokoneita jo lähes 50 vuoden ajan. Heillä on vankka kokemus PC-maailmasta niin yksityis- kuin yrityskäyttöön tarkoitetuissa tietokoneissa ja he valmistivat maailman ensimmäisen henkilökohtaisen tietokoneen 1960-luvulla, joten HP:llä on tietotaitoa tehokkaiden ja luotettavien tietokoneiden valmistamisessa.

Halpis.fi tarjoaa HP:n tehdashuolletut tietokoneet halpaan hintaan suoraan kotiin toimitettuna suomalaisesta verkkokaupastamme. Nyt voit saada yhden maailman suurimman tietokonevalmistajan laadukkaita ja uusimpia tietokoneita edullisesti, sillä tehdashuolletut koneet ovat yhtä tehokkaita kuin uudet vastaavat. Meiltä saatkin viimeisintä huutoa olevan tietokoneen, mutta vain osalla uuden hinnasta.

Tutustu HP-valikoimamme pöytäkoneisiin sekä kannettaviin tietokoneisiin ja pian sinulla on huippu kone halpaan hintaan. Kannattaa käydä vilkaisemassa myös toisten valmistajien tehdashuollettuja tietokoneita, kuten Dellin tai Lenovon kannettavia tietokoneita ja pöytäkoneita.