Hewlett Packard, eli tuttavallisemmin HP, on kehittänyt pöytäkoneita ja kannettavia tietokoneita jo lähes 50 vuoden ajan. Heillä on vankka kokemus PC-maailmasta niin yksityis- kuin yrityskäyttöön tarkoitetuissa tietokoneissa ja he valmistivat maailman ensimmäisen henkilökohtaisen tietokoneen 1960-luvulla, joten HP:llä on tietotaitoa tehokkaiden ja luotettavien tietokoneiden valmistamisessa.

Halpis.fi tarjoaa HP:n tehdashuolletut tietokoneet halpaan hintaan suoraan kotiin toimitettuna suomalaisesta verkkokaupastamme. Nyt voit saada yhden maailman suurimman tietokonevalmistajan laadukkaita ja uusimpia tietokoneita edullisesti, sillä tehdashuolletut koneet ovat yhtä tehokkaita kuin uudet vastaavat. Meiltä saatkin viimeisintä huutoa olevan tietokoneen, mutta vain osalla uuden hinnasta.

Tutustu HP-valikoimamme pöytäkoneisiin sekä kannettaviin tietokoneisiin ja pian sinulla on huippu kone halpaan hintaan. Kannattaa käydä vilkaisemassa myös toisten valmistajien tehdashuollettuja tietokoneita, kuten Dellin tai Lenovon kannettavia tietokoneita ja pöytäkoneita.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

HP EliteBook 14.1", Core i5, 16GB, 180GB SSD

Hinta
649,00
Osamaksulla
Alkaen 37,80/kk

HP EliteBook käytetty kannettavatietokone. Tietokoneessa saattaa olla pieniä käytönjälkiä, mutta se toimi 100% ja tietokoneeseen on asennettu puhdas Windows 10 käyttöjärjestelmä. Prosessorina on tehokas Intelin Core i5 suoritin ja keskusmustia löytyy hurjat 16GB. Näyttö on 14.1 tuumainen ja tallennustilaa on 180GB, joka on Intelin nopea SSD kiintolevy. Tietokoneella on 12kk takuu.

Tilattavissa

Lisää ostoskoriin