Halpis.fi tarjoaa Adidaksen rannekelloja miehille ja naisille. Adidas on tunnettu saksalainen urheiluvälineiden valmistaja, joka tekee myös rannekelloja. Adidaksen rannekellovalikoimasta löytyy kelloja erityisesti urheilijoille ja arkeen. Myönnämme kaikille Adidaksen rannekelloille myös 24kk takuun, joka hoituu suoraan meidän kauttamme. Maahantuomme kaikki rannekellomme itse, joten emme käytä turhia välikäsiä ja pystymme pitämään hinnat edullisina.

Kaikissa Adidaksen kelloissa on laadukas japanilainen kellokoneisto. Muistathan tutustua myös muihin myymiimme merkkeihin kuten esimerkiksi Tissot, Tommy Hilfiger ja Hugo Boss. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Valikoimastamme löydät rannekellot moneen makuun: miehille, naisille ja lapsille. Miesten rannekelloista löytyy tyylikkyyttä ja kokoa, naisten rannekellot ovat siroja ja tyylikkäitä.

Tervetuloa ostoksille 100% suomalaiseen kelloverkkokauppaamme, jos sinulla heräsi kysymyksiä koskien rannekelloja, tai mitä tahansa muita tuotteita, voit olla meihin yhteydessä suoraan s postilla osoitteessa asiakaspalvelu@halpsi.fi tai jättää meille veistin ruudun oikeassa kulmassa, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian, yleensä saman päivän aikana!