MSI, eli Micro-Star International, on suuri taiwanilainen elektroniikkavalmistaja, joka on keskittynyt PC-tietokoneiden valmistukseen. MSI valmistaa omia tietokoneita sekä tietokoneiden osia kuten emolevyjä ja näytönohjaimia. Maahantuomme kaikki MSI-tietokoneemme itse ja tarjoamme niille aina 12kk takuun, joka hoituu suoraan meidän kauttamme.

Tietokoneet ovat käytettyjä, eli ne sisältävät pieniä käytön jälkiä. Kaikki MSI:n tietokoneet on aina tarkistettu ja ovat 100% toimivia. Näyttö on virheetön, tietokone on puhdistettu sekä asennettu suomenkielinen Windows-käyttöjärjestelmä uudelleen.

Valitsemalla käytetyn MSI tietokoneen voit säästää jopa satoja euroja verrattuna uuteen vastaavaan. Kaikilla tietokoneilla on aina myös 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tervetuloa tietokone ostoksille täysin suomalaiseen verkkokauppaamme! Muistathan katsoa myös muut merkit, kuten Lenovo, Acer tai Microsoft.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

MSI G70 17.3", i7, 16GB, 256GB SSD

Hinta
1 250,00
Osamaksulla
Alkaen 72,80/kk

MSI:n valmistama tehokas pelikannettava. Tietokone on siis käytetty, eli sisältää pieniä käytön jälkiä. Tietokone toimii 100% ja näyttö on virheetön. Tietokone on tarkistettu, puhdistettu ja Windows asennettu uudelleen ennen myyntiä.

Tässä MSI:n tietokoneessa on tehokas Intelin Core i7 suoritin ja peräti 16GB keskusmuistia jotka pyörittävät pelit ja sovellukset vaivattomasti. Tietokoneessa on myös varsin pelikelpoinen GeForce 850M näytönohjain, joka pyörittää uusimpiakin pelejä.

Näyttö on 17.3 tuumainen Full HD näyttö joka toistaa videot, pelit ja valokuvat kirkkaina ja selkeinä. Tallennustilaa on 500GB HDD kiintolevy, sekä 250GB SSD kiintolevy, johon käyttöjärjestelmä on asennettu. Tietokoneen mukana toimitetaan akku sekä EU laturi. Tarjoamme tietokoneelle 12kk takuun, joka hoituu meidän kauttamme.

Tilattavissa

Lisää ostoskoriin