Asus on taiwanilainen tietotekniikka alan yritys, joka on maailman kolmanneksi suurin tietokoneiden ja muiden ohjeislaitteiden valmistaja. Kiinassa Asus tunnetaan paremmin nimellä Huáshuò, mutta länsimaissa yhtiö käyttää nimeä Asus.

Asuksen tunnetuimpia tuotteita ovat ehdottomasti tietokoneet, emolevyt sekä näytönohjaimet. Yhtiö on myös siirtynyt puhelimiin ja lanseerannut oman ZenFone merkkinsä. Yhtiö on noteerattu pörssissä ja se työllistää maailman laajuisesti yli 100 000 ihmistä.

Maahantuomme kaikki Asus tuotteet, kuten tietokoneet, tabletit ja puhelimet itse, joten pystymme tarjoamaan niille markkinoiden parhaat hinnat. Kaikilla Asuksen tuotteilla on 12kk takuu, joka hoituu kätevästi suoraan meidän kauttamme.

Kaikilla tuotteilla on myös aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit aina palauttaa sen meille takaisin. Varastomme sijaitsee Suomessa, sekä olemme täysin suomalainen yritys, hinnat sisältävät kaikki kustannukset, kuten tullit ja verot. Toimitus on ilmainen yli 250€ tilauksille. tervetuloa ostoksille!