LG on eteläkorealainen yhtiö, joka koostuu kolmesta osa-alueesta, LG Electronics, LG Chem ja LG TeleCom. LG Electronics keskittyy elektroniikkaan, kuten televisioihin, näyttöihin ja matkapuhelimiin. Valikoimastamme löydät valikoiman LG:n tehdashuollettuja matkapuhelimia. Tehdashuollettuihin LG:n puhelimiin on siis vaihdettu uudet kuoret ja muut mahdollisesti vialliset ja kuluneet osat, eli ovat uudenveroisessa kunnossa.

LG:n puhelimet käyttävät Googlen Android käyttöjärjestelmää, joka on saatavilla suomenkielisenä. Puhelimien käyttöjärjestelmä on myös päivitettävissä uuteen Android versioon, riippuen miten LG julkaisee päivityksiä. Puhelimen mukana toimitetaan aina EU AC laturi ja USB johto.

Maahantuomme kaikki LG:n laitteet itse ja tarkistamme aina laadun ennen lähetystä, joten voit olla varma, että tuotteet ovat aina 100% toimintakunnossa kun ne saapuvat perille. Tarjoamme kaikille LG:n puhelimille 12kk takuun, joka hoituu suoraan meidän kauttamme.

Meiltä löydät myös muut puhelimet, kuten Microsoftin Lumiat, HTC puhelimet sekä Applen iPhonet. Kaikilla tuotteilla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tervetuloa ostoksille täysin suomalaiseen verkkokauppaamme!