McAfee on yhdysvaltalainen tietoturvayritys, joka on keskittynyt virusten ja haittaohjelmien torjumiseen. John McAfee perusti yrityksen jo vuonna 1987. McAfeen kuluttajille suunnattuihin tuotteisiin ja ratkaisuihin kuuluu esimerkiksi McAfee VirusScan and McAfee Internet Security ohjelmistot.

Prosessori valmistaja Intel osti McAfeen vuoden 2010 aikana, tarkoituksenaan muuttaa nimi Intel Securityksi.  Mutta vuonna 2017 McAfee irtautui jälleen omaksi yhtiökseen ja sai nykyisen nimensä McAfee. McAfee on suomessakin tunnettu yritysostoistaan, sillä McAfee osti suomalaisen Stonesoft yhtiön vuonna 2013.

Kaikki McAfeen tuotteet toimitetaan aina digitaalisessa muodossa, eli emme toimita fyysisiä tuotteita. McAfeen aktivointi koodit toimitetaan sähköpostiin, yhdessä lataus- ja asennusohjeiden kanssa. Toimitus tapahtuu yleensä 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

McAfee Total Protection 2019 (10 laitetta/1 vuosi)

Hinta
24,90
Osamaksulla
Alkaen 8,95/kk

McAfeen Total Security sovellus, joka toimii peräti 10 eri laitteella yhden vuoden ajan. McAfee ohjelmisto on hieman edullisempi kuin muut kilpailijansa, mutta se ei tarkoita sitä, että tämä olisi muita huonompi. Total Protection tarjoaa kaiken suojan, mitä voit tarvita. 

McAfee Total Protection suojaa viruksilta, haittaohjelmilta ja se skannaa sähköpostit sekä niiden liitteet. Family Protection suojaa perhettäsi ja lapsia haitallisilta sivuilta ja blokkaa pääsyn niille automaattisesti. 

PC:n optimointi työkalu tarkistaa laitteesi automaattisesti ja poistaa turhat tiedostot. Erityisen TrueKey ohjelmiston avulla suojaat kaikki salasanasi yhdessä paikassa, joten sinun ei enää tarvitse muistaa niitä ulkoa.

Lisää ostoskoriin