Walfos lienee hieman tuntemattomampi merkki meille suomalaisille. Walfos on kuitenkin perustettu jo vuonna 1996 ja se suunnittelee ja valmistaa kiinassa 100% silikonista tehtyjä keittiötarvikkeita. Walfos on useaan otteeseen palkittu innovatiivista tuotteistaan ja Walfos käyttääkin vain turvallisia materiaaleja valmistuksessa. Kaikki materiaalit on todettu turvallisiksi ja ne ovat TUV, FDA ja LFGB hyväksyttyjä EU alueen markkinoille.

Walfoksen valikoimasta löydät tuttuja tuotteita normaaliin arkeen, mutta myös hieman harvinaisempia ja innovatiivista astioita ja apuvälineitä, joiden olemassaolosta et ehkä edes ollut tietoinen. Kaikilla Walfos tuotteilla on aina täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä valmistajan takaama laatu ja turvallisuustakuu.

Erilaisten keittiötarvikkeiden, kuten veitsien, patojen, kattiloiden sekä tarjoiluastioiden suhteen on oltava hyvin tarkkana materiaalien suhteen. Walfos käyttää vaan parhaiksi todettuja materiaaleja yli 20 vuoden tuotekehityksen saattelemana, joten sinä voit käyttää kaikkia tuotteita huolettomasti, tietäen että kaikki ovat sertifioituja ja turvallisia käyttää.

Maahantuomme kaikki Walfos keittiötuotteet ja keittiötarvikkeet itse jolloin pystymme tarjoamaan kaikille Walfos tuotteilla parhaan mahdollisen hinnan ja asiakaspalvelun. Jos sinulla on kysyttävää voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)halpis.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Walfos pizzaleikkuri, ruostumatonta terästä

Hinta
7,90

Walfos laadukas pizzaleikkuri, ruostumatonta terästä. Pituus 21cm, terän halkaisija 10cm. Leikkurilla valmistajan 12kk takuu.

Tilapäisesti loppunut

Lisää ostoskoriin