Fujitsu on maailman toiseksi vanhin tietotekniikka yritys ja Fujitsun historia juontaa jo vuoteen 1935.  Fujitsu aloitti telekommunikaatiolaitteilla ja jatkaa tätä nykyä vielä samalla linjalla, vaikka sillä onkin monia eri liiketoimintahaaroja. Euroopassa Fujitsu on tunnettu tietokoneistaan sekä erilaisista yrityksille suunnatuista ohjelmistoistaan, tätä nykyä erityisesti erilaisista pilvipalveluista. Aasian markkinoille Fujitsu on valmistanut myös puhelimia.  

Fujitsun tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa Celsius-työasemat. Lifebook-nimellä kulkevat kannettavat tietokoneet ja Esprimo-nimeä kantavat PC:t eli pöytäkoneet. Lisäksi Fujitsulta löytyy paljon erilaisia toimistotarvikkeita, kuten skannereita. Fujitsun laitteet tarjoavat käyttömukavuutta sekä joustavuutta työskentelyyn. Fujitsulta löytyy sekä tehokkaampia että kevyempään työskentelyyn tarkoitettuja laitteita. Laitteet ovat japanilaista laatua ja niitä voikin kuvata luotettavaksi, tehokkaaksi ja helppokäyttöiseksi.  

Halpiksen verkkokauppa tarjoaa Fujitsun laadukkaat tietokoneet ja päätelaitteet nyt halpaan hintaan käytettyinä sekä tehdashuollettuina. Tehdashuolletut tietokoneet ovat ulkoisesti uudenveroisessa kunnossa, kun taas käytetyt laitteet sisältävät käytön jälkiä, kuten esimerkiksi naarmuja tai lommoja. Ostamalla käytetyn tai tehdashuolletun Fujitsu-tietokoneen tai päätelaitteen säästät sekä rahaa että luontoa.  

Jos Fujitsu ei tarjoa riittävästi valikoimaa, voit tutustua muiden tarjoamimme tietokonevalmistajien tuotteisiin. Meiltä kiinalaisen Lenovon tuotteita sekä Applen MacBookit ja iPadit aina edulliseen hintaan.  

Kaikilla tuotteilla on takuu, joka hoituu meidän kauttamme, joten voit olla huoletta. Jos haluat tietää vielä jotakin Halpis.fi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@halpis.fi tai jättämällä meille viestin sivun oikeasta alalaidasta.