Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §.

Laadittu 14.5.2018    

 1. Rekisterinpitäjä

Halpis Group Oy Saksalanraitti 122 48810 Kotka Suomi, Finland  Y-Tunnus : 2494830-6  

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä sähköpostimme asiakaspalvelu(a)halpis.fi  

3. Rekisterin nimi

Halpis.fi verkkokaupan asiakasrekisteri  

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on Halpis Group oy:n ja asiakkaan välillä solmittu sopimus. Sopimus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta. Ilman henkilötietojen luovuttamista, emme pysty käsittelemään tilausta. Esimerkiksi tilauksen toimittaminen oikeaan osoitteeseen vaatii henkilötiedot.  

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on toimittaa tilatut tuotteet oikeaan osoitteeseen, yhteydenpito asiakkaisiin ja markkinointi, jos asiakas on antanut suostumuksensa markkinointiin.  

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.   

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio ja y-tunnus, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista tavaroista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. 

Tiedot säilytetään vähintään kuusi vuotta laskettuna tilauksen tekoajankohtaa seuraavan vuoden alusta. Esimerkiksi kun tilaus tehdään 2.8.2012, henkilötiedot voidaan poistaa rekisteristä aikaisintaan 1.1.2019.  

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupassa tehdyn oston yhteydessä, kun asiakas syöttää tiedot tilausta tehdessään.  

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset  

Tietoja luovutetaan kuljetusliikkeille, kuten Posti tai Matkahuolto tilauksen toimittamista varten. Ilman tällaista tietojen luovuttamista tilausten toimittaminen on mahdotonta. Tietoja voidaan luovuttaa myös luotonmyöntäjille, maksunvälittäjille tai perintäyhtiölle. Lisäksi kirjanpitotoimistomme käsittelee kuitteja kirjanpidon laatimista varten.  

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Halpis Group Oy:n tiedot säilytetään Pulse247 Oy:n ylläpitämillä palvelimilla. Lisäksi sähköpostikirjeenvaihto säilytetään Googlen palvelimilla.  

Halpis Group oy huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden tehtävän kuvaan se kuuluu.  

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle (sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@halpis.fi). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).  

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Huomioithan, että henkilötietoja säilytetään vähintään kuusi vuotta laskettuna tilausta seuraavan kalenterivuoden alusta. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).  

11. Muuta  

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön ja liiketoiminnan kehittyessä.